NEO wallet


Het ontwikkelteam van NEO werkt al jaren aan de cryptocurrency en dat is terug te zien in de professionaliteit van het platform. NEO is niet alleen een digitale valuta, maar een volwaardig gedistribueerd netwerk welke digitale eigendommen, digitale identiteiten en slimme contracten combineert.

Tot voor kort was het aanbod NEO wallets is beperkt, maar vanaf nu zijn er hardware wallets die de NEO cryptocurrency ondersteunen.

Via de website van NEO zijn de meest recente versies van de verschillende wallets te downloaden welke door NEO zijn ontwikkeld. Zo zijn er verschillende wallets beschikbaar voor zowel mobiele apparaten en computers als een online wallet.

NEO wallet bij BItvavo

Bitvavo is een nieuw, maar veelbelovend bedrijf. Het werkt het zeer vlot en de transacties zijn snel en betrouwbaar uitgevoerd. Het verificatieproces is binnen enkele tellen afgerond. U kunt er tot 2500 euro kopen zonder verificatie.

Daarnaast bieden ze ook een online NEO wallet waar je al je NEO crypto kunt veilig opslaan. Saldo opnemen, storten, kopen en verkopen bij Bitvavo is zeer eenvoudig. Het is mogelijk om zowel eurotegoeden als virtuele valuta op te nemen. Het overmaken van eurotegoeden naar je eigen bankrekeningnummer duurt tussen de één en vijf werkdagen.

NEO wallet

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *