Gotcha.nu

Gotcha.nu is een echte ervaring in lasergamen. Waar je bij de meeste bedrijven vaak alleen indoor kunt lasergamen, biedt Gotcha.nu je de mogelijkheid aan om zowel indoor als outdoor te spelen.

Gotcha.nu zit door het hele land heen en je krijgt bij elke locatie de mogelijkheid om outdoor te spelen. Je kruipt over de bosgrond, verschuilt je achter de natuurlijke obstakels en je voelt je een echte soldaat. Met de bijhorende camouflage jas met bijbehorende pet versterkt dit natuurlijk alleen maar meer het gevoel.

Outdoor lasergamen bij Gotcha.nu is echt ideaal voor een vrijgezellenfeest, kinderfeest of bedrijfsfeest. Maar je kunt ook gewoon een spannende middag met je vrienden of familie beleven.

Ze bieden naast het normale lasergamen ook nog diverse leuke spelvormen tijdens het outdoor lasergamen. Zo worden er meerdere spannende spelvarianten gespeeld en door dit af te wisselen blijft het spel van tot eind leuk en spannend. Je moet dan denken aan deathmatch, Search and Destroy the Captain en Sniper.